Schrijf een review

Drie fijne mannen

5,0 rating

Dik, Dirk en Co of wel Blom.
Drie fijne mannen met het hart op de goeie plek.
Altijd vrolijk en aardig.
Niets is ze te veel.
Heb geen aardappels meer of wil nog wat groente of fruit.
Je belt ze.
En ze staan al voor je deur.
Petje af want bij ons kunnen ze niet meer stuk.
Ga zo door.
Toppie.
Lia en Ab

Lia en Ab Hanse.Van de Boot.

De leerlingen zijn positief over het schoolfruit

5,0 rating

Sinds begin van dit schooljaar is onze basisschool gestart met het verstrekken van schoolfruit aan onze leerlingen. Dit schoolfruit (en schoolgroente) wordt verstrekt door de firma Blom.
We ontvangen dagelijks een mand vers fruit/groente van goede kwaliteit en een ruime keuze voor onze leerlingen. Het aanbod per dag is seizoensgebonden. Nu ontvangen we bv in de mand: appel, mandarijn, banaan, komkommer, snoeptomaatjes en paprika. De leerlingen zijn positief over de keuze en enthousiasmeren elkaar waardoor er steeds meer leerlingen kiezen voor een gezond 10 uurtje. Daar worden wij, als school, heel blij van. Zeker een aanrader!

Carla - Obs de Kweekvijver

Altijd gul, altijd op tijd en altijd een opperbeste kwaliteit van appels!

5,0 rating

Als kleine jongen kwam ik veel bij mijn oma. Elke Zaterdag was het vaste prik. Dan werd er om een uur of 11 aangebeld door de groenteboer. Iets waar oma zich op verheugde. Om de seizoensgroente en fruit te bespreken, wat er deze Zaterdag absoluut bij de bestelling moest zitten en natuurlijk om even een praatje te maken. Oma vertelde me weleens dat ze “de oude van Blom” nog had gekend en zijn zoon en kleinzoon had zien opgroeien.
De laatste jaren kwam vooral Dick (de kleinzoon) nog bij oma binnen op hun ronde en toen oma vol trots vertelde dat haar kleinzoon (ik dus) een appeltaarten-fabriekje was begonnen, gaf Dick aan mij graag van appels te voorzien. Zo geschiedde…
Ondertussen heeft oma ons verlaten, maar is de relatie tussen haar kleinzoon en de kleinzoon van “die oude van Blom” nog steeds intact. Ik spreek Dick bijna dagelijks voor nieuwe appels en ook wij maken nog steeds het praatje bij levering, over van alles en nog wat.

Arjan

Onze ervaringen met Blom tijdens de dagelijkse bezorging van groenten, fruit en kruiden zijn uitstekend

5,0 rating

Niemand van onze leveranciers die zo erg zijn best doet om een moeilijk te verkrijgen groenten toch bij ons te leveren. Ook punctuele bezorging op uiteenlopende plekken is nooit een probleem. De kwaliteit is over het algemeen goed, en als er eens een bosje kruiden toch niet naar onze wens is, bezorgt hij snel een nieuwe en/of wordt het zonder morren van de rekening gehaald. 

Mikko en Tim (John Pastinaak)

De Firma Blom komt al ruim 50 jaar bij ons aan de deur

5,0 rating

Vroeger bij mijn moeder in de Sleepbootstraat. Momenteel nog steeds bij mijn moeder, en inmiddels ook bij mij. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Ze leveren prima producten. Mocht er eens iets mis gaan dan lossen ze dat op een nette manier op. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Het voordeel is dat je niet met je AGF hoeft te slepen, want alles wordt netjes thuis aan de deur bezorgd. Wij hopen nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de diensten van de Firma Blom.

René