Dagelijks vers fruit op kantoor

De gezondheid van uw medewerker is voor U als werkgever erg belangrijk. Dit gegeven zorgt er voor dat steeds meer bedrijven hun medewerkers stimuleren om meer te bewegen en gezonder te eten. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van leveranciers die dagelijks vers fruit leveren. Blom AGF levert bij een groot aantal kantoren en bedrijven in de regio Amsterdam-Noord, Oostzaan en Landsmeer dagelijks een kist gevuld met kwalitatief hoogwaardig fruit dat heerlijk van smaak is.

Vitaminen op de werkvloer

Een goede reden om uw bedrijf of organisatie te voorzien van dagelijks vers fruit is het stimuleren van de gezondheid en het gezonde ‘gedrag’ van uw medewerkers. Wanneer de weerstand van uw medewerkers immers groeit door de dagelijkse inname van vitaminen zal het ziekteverzuim verminderen.

Fruit op de werkplek is fiscaal onbelast

Fruit op kantoor valt onder ‘loon in natura’ met een nihilwaardering. Hierdoor zal het verschaffen van fruit op de werkplek niet ten kosten gaan van de 1,2 procent vrije ruimte van de fiscale loonsom van de werkgever.

Een klein gebaar, een groot resultaat

Door fruit te beschikbaar te stellen aan uw medewerkers geeft U het signaal af dat u geeft om de gezondheid van uw medewerkers. Tevens stimuleert u ze sneller om een gezonde keuze te maken als deze voor handen is. Uw medewerkers zullen zich meer gewaardeerd voelen wat de productiviteit zal bevorderen.

LEKKER, GEZOND en dagelijks VERS!!!

Blom AGF levert dagelijks een kist met vers (seizoens)fruit bij u af op kantoor. Fruit van hoge kwaliteit, rijp en vooral heerlijk op smaak.

Fruit bestellen voor uw bedrijfsactiviteit?

Of het nu voor een teambuilding-dag, een bedrijfs-sporttoernooi of een ander soort bedrijfsactiviteit is… Wanneer je actief bezig bent kun je wel wat extra energie en vitaminen gebruiken. Ook hiervoor kunt u bij Blom AGF terecht. Geef uiterlijk één dag voor aanvang van de activiteit uw bestelling door en wij zorgen dat het tijdig bij u geleverd is.

Een zieke collega?

Waar knapt een zieke collega of werknemer nu sneller van op dan een flinke dosis vitaminen?… Inderdaad, vitaminen zijn de basis. Daarom is het zo’n goed idee om die collega of werknemer te verwennen met een fruitmand. De fruitmanden die wij bezorgen hebben wij met zorg en aandacht samengesteld zodat de zieke al een beetje opknapt bij het ontvangen ervan. Mits het afleveradres binnen ons gebied is, leveren wij deze gratis af.