Inkoop en voorraad

Om onze kwaliteit en smaak te kunnen garanderen kopen wij meerdere malen per week in bij diverse leveranciers.

Ons motto: ‘Vinden wij de smaak zelf niet lekker, dan verkoop wij het ook niet aan onze klanten’. Om deze reden kiezen wij de producten zelf uit en proeven we alles voordat we tot inkoop over gaan. Alleen dan kunnen we achter de kwaliteit van ons product staan.

Onze aardappelen keuren we altijd eerst zelf thuis, we schillen, koken, en eten ze vervolgens. Pas als de aardappel onze goedkeuring kan wegdragen worden ze door onze aardappelleveranciers geleverd.

In onze opslag in Oostzaan hebben we alles onder één dak. Van koelcellen voor onze groente en fruit zodat deze in topkwaliteit blijven tot opslagruimten voor onder andere de aardappelvoorraad en andere niet gekoelde producten.

Blom-AGF-wintergroenten

Wij doen meerdere keren in de week inkopen bij diverse leveranciers op de centrale markt (foodcentre )in de Jan van Galenstraat in Amsterdam.

Onze producten kiezen we ook altijd zelf uit, ons motto is dan ook als volgt:

‘ Als we zelf iets niet lekker vinden, dan geven we het ook niet aan onze klanten ’

Daarom proeven/eten wij ook altijd alles voordat wij het inkopen.

Onze aardappels keuren we altijd eerst zelf thuis, (schillen koken en eten) pas als wij ze goedvinden komt onze aardappelleverancier ze thuisbezorgen.

In Oostzaan hebben we een mooie schuur waar we alles onder één dak hebben; een koelcel voor onze groente en fruit zodat alles in topkwaliteit blijft, onze aardappelvoorraad en onze vrachtwagen staat binnen. Hierdoor kunnen we de vrachtwagen altijd goed vullen, welke weersomstandigheden er ook zijn.