Fruitmanden

Een fruitmand kan voor elke gelegenheid. Of dit nu extra vitaminen zijn voor een zieke collega, werknemer of vriend of juist een origineel cadeau moet zijn voor een jarige of jubilaris. Wij stellen de fruitmanden met veel aandacht samen en verwerken hierin vers, eetrijp en vooral smaakvol fruit.

Wij besteden zeer veel aandacht aan onze fruitmanden. Wij gebruiken hiervoor veel seizoensfruit wat op het moment van geven heerlijk van smaak is. Buiten de standaard fruitmanden kunnen wij de manden naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een flesje wijn, Cava of Champagne en/of een reep Milka chocolade of een doos Merci. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Blom-AGF-Fruitmanden-fruitmand_small
Basis fruitmand

€ 19,50

Blom-AGF-Fruitmanden-fruitmand_medium
Medium fruitmand

€ 29,50

Blom-AGF-Fruitmanden-fruitmand_large
Large fruitmand

€ 39,50

Blom-AGF-Fruitmanden-fruitmand_custom
Custom fruitmand

In overleg

Omdat we onze fruitmanden vullen met vers (seizoens)fruit wat op het moment van krijg eetrijp en lekker van smaak is kan de daadwerkelijke inhoud van fruitmand afwijken van de afbeeldingen. De flessen wijn die worden getoond op de afbeelding van onze ‘custom fruitmand’ staan enkel ter illustratie afgebeeld. In overleg met de klant geven wij aan welke soorten wij kunnen verwerken in de fruitmand.