Leverancier en partner voor de Horeca

Om lekkere gerechten te serveren is de kwaliteit en smaak van de ingrediënten net zo belangrijk als het vakmanschap van de kok. Blom AGF levert dan ook enkel en alleen groenten, fruit en kruiden van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn leverancier van groenten, fruit en kruiden aan Horeca-bedrijven en instellingen in Amsterdam-Noord en omstreken.

Ons assortiment is oneindig…

Wij weten uit ervaring dat onze Horeca-klanten het zeer op prijs stellen dat ons assortiment zeer uitgebreid is en dat wij bijzondere producten welke we niet voorradig hebben alsnog kunnen leveren door onze brede eigen netwerk van inkopers en leveranciers. Van een Bintje of Agria als patat-aardappel tot Truffe de Chine als luxe aardappeltje ter verfraaiing van uw gerecht. En van vele sla soorten (al dan niet als mix) tot de meest vergeten groenten. Het is zo gek niet te bedenken of wij kunnen het leveren.

  • Hoogwaardige kwaliteit en altijd vers

  • Vandaag besteld, morgenochtend geleverd

  • Geen bezorgkosten

  • Makkelijk bestellen via telefoon, e-mail of Whatsapp

Blom-AGF-groenten-uit-de-tuin

Meer dan een leverancier

Als leverancier van groenten en fruit vinden wij het belangrijk om mee te denken zodat we ten alle tijden de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen bieden. Maar zeker ook een sparringpartner in het meedenken naar bijvoorbeeld alternatieven voor specifieke ingrediënten.

Een kort lijntje

Natuurlijk is het logisch dat u zonder rompslomp uw bestelling door wilt geven. Daarom kunt u uw bestelling telefonisch of via e-mail of Whatsapp doorgeven.

Goed, beter, best

De basis van elk gerecht is de kwaliteit en smaak van de ingrediënten die erin verwerkt worden. Daarom levert Blom AGF enkel groenten, fruit en kruiden van de beste kwaliteit.

Wij leveren dagelijks verse groenten, fruit en kruiden aan diverse Horeca in Amsterdam-Noord en omstreken. Hierbij is het voor ons belangrijk om met onze klanten mee te denken als dit van ons wordt verlangt en te zorgdragen voor een ‘korte lijn’ zodat wij snel en direct kunnen schakelen. Of het dan gaat om last-minute bestellingen of juist het inkopen van uitzonderlijke ingrediënten, we regelen het.