Wij leveren fruit en groenten op scholen

Dit varieert van abonnementen waarbij wij dagelijks vers fruit (en/of groenten) leveren voor alle leerlingen tot specifieke afspraken voor bijvoorbeeld sportdagen, avondvierdaagse, sinterklaas, kerst of schooluitjes.

Schoolfruit-abonnement…

omdat het lekker en gezond is!

Steeds meer scholen kiezen voor collectieve fruit-abonnementen om de leerlingen gezamenlijk te laten genieten van fruit tijdens het 10-uurtje of de lunch. Hierdoor worden de leerlingen gemotiveerd om te kiezen voor een gezonde keuze.

Blom’s AGF levert aan diverse scholen in Amsterdam-Noord, Oostzaan en Landsmeer dagelijks vers (seizoens)fruit en groenten van hoge kwaliteit en eetrijp. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de kinderen ook echt kunnen genieten van het fruit. Omdat niet alle leerlingen hetzelfde stuk fruit of groente lekker vinden leveren wij altijd een assortie zodat er voor elk wat wils is.

****** Review

Erg tevreden over de goede kwaliteit -Saskia (OBS De Rietkraag)

Blom-AGF-Logo-Gezonde-School

Gezonde school

Met als motto ‘gezonde kinderen presteren beter’ is door samenwerking van diverse organisaties een programma opgezet dat zoveel mogelijk scholen onder de noemer ‘Gezonde School’ wilt laten werken aan een gezonde leefstijl om daarmee gezondheidswinst te bereiken.

Onder andere in Amsterdam-Noord en Oostzaan leveren wij het fruit voor deze scholen en streven wij er naar om steeds meer scholen te mogen voorzien van een collectief fruitabonnement voor de leerlingen om zo van onze kant bij te dragen aan een gezondere leefstijl van de kinderen.

Meer informatie over de certificering ‘Gezonde School’ vind u op de website van gezondeschool.nl

Geen abonnement maar wél schoolfruit voor bijzondere activiteiten

Behalve schoolfruit-abonnementen levert Blom’s AGF ook fruit en groenten bij scholen voor bijzondere activiteiten. Hierbij wordt het gewenste aantal doorgegeven en leveren wij op het gewenste moment (seizoens)fruit van hoge kwaliteit en vooral lekker rijp en op smaak. Wilt u meer informatie of direct schoolfruit aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

Sportdag

Blom-AGF-Schoolfruit-Sportdag

Fruit tijdens een sportdag of ander bijzondere activiteit. Lekker en goed voor een energieboost.

Avond vierdaagse

Blom-AGF-Schoolfruit-Vierdaagse

Een stuk fruit geeft energie tijdens de inspanning. Sommige scholen kiezen hierbij voor fruit van Blom AGF

Kerst / Sinterklaas

Blom-AGF-Schoolfruit-Kerst_Sinterklaas

Kerstdiner of Sinterklaasfeest op school. Ook hiervoor leveren wij op verschillende scholen (gesneden) fruit of groenten.

Schoolreis

Blom-AGF-Schoolfruit-Sportdag

‘Een appeltje voor de dorst’…. of mandarijn, peer, kiwi… Bestel het gewenste aantal en wij zorgen voor fruit van hoge kwaliteit en lekker van smaak.